Curs avançat de Mindfulness per a docents i pares Octubre 2018

2018-03-24

Properament els docents podran inscriure mitjançant el portal del personal en el Curs avançat de Mindfulness per a docents que tendrà lloc en el pròxim mes d'octubre.

Els objectius d'aquest segon curs són preparar els docents per aprofundir i consolidar l'aplicació del Mindfulness al dia a dia de l'aula en col·laboració amb els pares, de manera que el treball dins l'aula dels docents tengui continuïtat en l'àmbit familiar amb els pares i cuidadors de nins i adolescents.

En coherència amb l'exitosa primera edició del curs es treballarà tant la síndrome del "burnout" (professor cremat) aixó com també en la prevenció de l'assetjament "bullying" escolar.

També es treballaran les habilitats bàsiques d'atenció, memòria i funcions executives dels estudiants, tan rellevants per al seu desenvolupament acadèmic i personal, així com en l'objectiu fonamental de reduir el consum de substàncies psicoactives i altres factors de risc com l'addicció a les noves tecnologies, especialment al telèfon intel·ligent.

Els continguts específics són:

  1. Evidència científica dels programes específics de mindfulness a les aules.
  2. Pràctica formal avançada del Mindfulness.
  3. Pràctica del benestar emocional i educació positiva en les aules.
  4. Pràctica del Mindfulness i Compassió a les aules.
  5. Mesura dels resultats-objectiu.
  6. Possibles efectos adversos d'un mal ús del Mindfulness.

Calendari: Gràcies a la cessió de l'espai per part del Club Pollença les sessions es faran els dilluns 1, 8, 15 i 22 d'octubre de 2018 de 18 a 20h.

Criteris de selecció dels participants:

Si se superen les places ofertes, el criteri de selecció serà:

1) Ordre de preferència que figuri a la convocatòria del CEP Inca pel que fa a destinataris.

2) Ordre d'inscripció.